blåsinstrument

En kreativ brytpunkt som inspirerar till skapande med blåsinstrument från Danguitar.se

En kreativ brytpunkt som inspirerar till skapande med blåsinstrument från Danguitar.se

editorial

Att vi lever i galna tider är minst sagt en underskattning. De senaste åren har världen sanningen varit upp och ned men samtidigt har detta varit ett tillfälle att få nya perspektiv på vardagen och tillvaron.
Kanske har man insett att det finns andra värden att vårda här i livet än de som vi har haft tidigare. Många har haft möjlighet att spendera mer tid tillsammans som familj och det har säkert lett till vissa insikter och kanske till och med vad som närmast kunde beskrivas som uppenbarelser.

De spännande kontrasterna

Hur världen kommer att se ut när vi går vidare återstår att se. Det sker fortfarande många saker i både det stora och det lilla och det känns som att vi lever i en tid av förvandling.
Som musiker och konstnär är detta med andra ord en perfekt tid att vara verksam i – för är det inte brytpunkter, kontraster och dynamik som inspirerar oss till att skapa?

Just detta nu är med andra ord världens tillfälle att våga utforska den potential som just Du besitter genom ditt skapande. För precis som många andra konstnärer är en musiker en form av schamaner – någon som ger sig in i djupet av sig själv och vidderna av världen för att försöka gestalta sådant som de flesta av oss kanske ryggar tillbaka från.

image

Oavsett om du lirar gitarr, blåsinstrument eller trummor finns alla möjligheter att besöka kreativitetens yttre gränser och återvända med något spännande. 
Kanske inser du att det är dags att hitta ett nytt instrument på Danguitar.se för att vidare kunna utforska den värld som du lever i?

Ibland kan sådana grepp leda till att man låser upp kreativa spärrar och finner nya världar inom sig själv som man knappt visste existerade.
Det är just detta utforskande som är det som gör musiken så spännande.