lufttryck sexleksaker

Lufttryck sexleksaker är produkter som tagit njutning till en helt ny nivå

Lufttryck sexleksaker är produkter som tagit njutning till en helt ny nivå

Det finns otroligt många olika sorters sexleksaker både för män och kvinnor. Vissa är framtagna för att ge kvinnor njutning, andra vänder sig till män och sedan finns det även en hel del sexleksaker som kan användas av bägge kön. Något som revolutionerat marknaden med sexleksaker de senaste åren är de som stimulerar genom lufttryck istället för penetration eller vibration. Dessa leksaker är så effektiva på att framkalla njutning att företagen som tillverkar sexleksakerna lämnar orgasmgaranti på produkten. 

Njutning för kvinnor och nu även för män

Originalet bland lufttryck sexleksaker heter Womanizer och den har blivit omåttligt populär bland kvinnor över hela världen. Tack vare de framgångar Womanizern har uppnått så har det såklart även dykt upp fler sexleksaker från andra tillverkare som använder samma teknologi för att stimulera till orgasm. Nu har det till och med kommit en variant för män som heter Arcwave Ion. Den använder sig, precis som sina föregångare för kvinnor, av beröringsfri stimulans med hjälp av luftvågor.

Hur går det att stimulera utan kontakt?

Stimulans med hjälp av luftvågor är en teknik som inte liknar något annat. Det är pulserande luftvågor som stimulerar, vilket gör att det inte krävs någon direkt kontakt med huden. Precis som att vind känns behaglig på huden så kan pulserade luftvågor på intima platser också ge njutning, fast lite intensivare förstås. Eftersom stimuleringen är helt kontaktlöst så finns det inte heller någon risk för överstimulering.

Köp en sexleksak med lufttrycksteknologi idag

Är man intresserad av att testa denna revolutionerande sexleksak, eller prova en ny modell om man redan haft nöjet att testa en variant, så kan man vända sig till butiken Lust & Kärlek. De erbjuder ett brett utbud av sexleksaker och andra produkter som kan skänka härlig njutning. Lust & Kärlek har bland annat lufttryck sexleksaker av hög kvalitet för både kvinnor och män i sitt sortiment.