high5shop

Öka chanserna att hitta rätt mössa

Öka chanserna att hitta rätt mössa

editorial

Så här under vintern är det klokt att investera i minst en värmande mössa. Förutom att de håller huvudet varmt så kan de dessutom lyfta den outfit man har och bli lite av ett signaturplagg som man förknippas med. Det finns mängder av olika mössmodeller som passar både utifrån stil och behov. För att hitta den perfekta mössan så finns det några saker som kan vara värda att tänka på. 

Olika mössor för olika stilar

Först och främst så kan det vara bra att titta på olika mössor för att se vilken stil man föredrar. Det finns alla möjliga olika mössmodeller som är långa, korta, stickade, uppvikta, med tofs, utan tofs och så vidare. Vill du kanske ha en klassisk mössa, en mössa som sticker ut mer eller är dess funktion det enda som betyder något? Titta på olika modeller för att komma fram till vilken som tilltalar dig mest.

high5shop

När du hittat en modell som passar den stil du har så kan nästa steg vara att välja färg. Vill du få ut mesta möjliga användning av din mössa så kan det vara klokt att se till så att den passar både den hudton du har samt de plagg du har tänkt bära tillsammans med mössan. 

Tunn eller tjock mössa?

Det är även bra att se till så att mössan fyller den önskade funktionen. Är det väldigt kallt så är det viktigt att ha en tjock mössa och om du tycker om att bära mössa när det egentligen inte är så kallt så kan det vara klokt att även investera i tunnare mössor. Tunna mössor är dessutom väldigt bra att bära när man tränar eller under en hjälm när man utövar aktiviteter som kräver det. Mössan ger då extra värme och kan göra att hjälmen sitter extra bekvämt på huvudet. 

Är du ute efter en snygg mössa av hög kvalitet så kan du titta på sortimentet hos high5shop.se, de har ett brett utbud av trendiga och funktionella mössor.