Rabattkant

Rabattkant ramar in fint

Rabattkant ramar in fint

editorial

 

Man kan verkligen skapa helt otroliga gångar med rabatten. Från en massa olika blommor, men även för ens grönsaker om man vill det. För visst är det lite roligare att plantera om man har en plan, en vision om hur det ska se ut. 

Rabattkant kan vara en stor del av den visionen. Med hjälp av kanten ramar man in det man vill ska sticka ut lite extra mycket. Men även för att göra avgränsningar mellan olika trädgårdsytor.

Att hålla på i trädgården är för många ren terapi. Plantera, se det växa och få jord under naglarna. Allt detta är bara en väldigt liten del av allting med trädgård. Allas trädgårdar ser olika ut. 

En del vill ha sin alldeles egna köksträdgård, medan andra vill låta blommor och växter svämma över. Vill man göra något snällt för naturen kan man odla lite extra växter som exempelvis humlor kan samla nektar ifrån. 

 

 

Storlek och höjd 

Ska ni köpa en rabattkant och letar efter de bästa möjliga? Det kan ni hitta med en sökning på internet. Vet ni inte vad ni vill ha, eller hur det ska se ut? Inspiration kan ni få massor ifrån det med om ni söker på det. Blanda inspiration eller ta bara lite vägledning. 

Det kommer bli den perfekta trädgården för er. En trädgård ni kan spendera flera timmar i och bara koppla av. 

Vill ni ha något vitt och cleant i trädgården? Eller föredrar ni att ha något med lite mer färg någonstans. Det finns olika färger att välja mellan och även olika storlekar. Vill ni ha en med lite högre kant? Eller föredrar ni en lägre kant som inte syns eller tar samma plats? 

Det finns flera olika rabattkanter att välja mellan. Vill man ha något som sticker ut lite extra kan man även göra en i sten.