new era keps

Din guide till New Era Keps

Din guide till New Era Keps

editorial

Från spelsymbol till modeaccessoar

New Era har tillverkat kepsar sedan 1920-talet och är nu den officiella leverantören av kepsar för Major League Baseball. Förutom att de bärs av MLB-spelare är New Era kepsen populära bland vanliga spelare och har blivit ett modeobjekt. I det här blogginlägget ger vi dig en översikt över New Era kepsen och hur du väljer rätt för dig.

En New Era keps just för dig

New Era erbjuder en mängd olika typer av kepsar, från den klassiska monterade kepsen till justerbara strapbacks och visirer. Monterade kepsar har en storlek som passar bra på ditt huvud och finns i små, medelstora, stora och extra stora storlekar. Justerbara strapbacks har ett läder- eller tygband som gör att du kan justera kepsens passform, och visirer är perfekta för att hålla solen borta från ögonen.

image

För att välja rätt storlek på New Era kepsen mät din huvudomkrets med ett måttband. För en anpassad keps använder du huvudets omkrets för att välja storlek i storlekstabellen på New Era:s webbplats. Om du ligger mellan olika storlekar eller om du föredrar en lösare passform, välj den större storleken. För justerbara strapbacks justerar du helt enkelt remmen för att hitta din perfekta passform.

För att hålla din New Era keps så bra som möjligt, undvik att göra den våt och lägg den inte i tvättmaskinen eller torktumlaren. Rengör den i stället vid behov med en fuktig trasa. När du förvarar din keps får du inte krossa den – det kan skada kanten och förstöra mössans form. Förvara den i stället på en hylla eller i en hattlåda.

Oavsett om du letar efter en klassisk monterad keps eller en justerbar strapback har New Era allt du behöver. Med deras långa historia av kvalitetshantverk och uppmärksamhet på detaljer kan du vara säker på att din New Era-mössa kommer att vara en favorit i många år framöver. Så vad väntar du på? Hitta din perfekta passform idag! Tack för att du läste!